Főfúvókák mindegyik típusú karburátorhoz kaphatóak, elegáns műanyag dobozban érkeznek. Egy szett 10 darab fúvókát tartalmaz, melyek különféle méretsorozatokban kaphatóak.
Fekete szériás karburátor, melyet a Dellorto neves olasz gyártó fejlesztett ki. 19 és 21 mm-es verzióban kapható, és nagy segítség az úszóház alján található csavar, mellyel könnyebben elvégezheti a főfúvóka cseréje, mint bármikor. A síberház teteje is kézzel letekerhető, valóban könnyűvé téve ily módon a síbertű biztosítójának megfelelő állásba helyezését.
A PWK sorozat Stage6 számára kifejlesztett karburátora. 21, 24 és 28 mm-es átmérőben kapható. Power jet rendszerrel felszerelt porlasztó!
Stage6 síktolattyús karburátor, melynek alapját a híres japán gyártó a Mikuni azonos nevő (TM-24) porlasztója ihlette. A kompaktabb síberház kialakításnak köszönhetően ez a karburátor rövidebb, mint az átlagos 24mm-esek, így gyorsabb gázreakció érhető el vele.
A Stage6 R/T egy új fejlesztés, melynek alapját a Keihin PWK karburátor adta. Az utólag kezelt felület miatt ez a porlasztó az, mely nem csak technikai, de optikai kiegészítője is lehet tuning robogónknak. Az alkatrész tervezésénél a legfontosabb szempont az volt, hogy a leendő porlasztóval a maximumot ki tudják hozni egy robogó blokkból. 24, 2, és 28 mm-es torokátmérővel kapható.
Created by STG Magyarország Kft.