Komplett rendszer, mely vulkanizált szívócsonkot tartalmaz a Dellorto és Arrache porlasztók illesztéséhez, és egy rövid alumínium csonkot a nagyobb Stage6 PWK és TM24-es karburátorokhoz.
Teflon bevonatú csonk olaj és vákuum csatlakozással. A szett tartalmaz még a felszereléshez szükséges tömítéseket és vulkanizált membránlapokat. A rendszer a nagy membránház miatt 19mm-esnél nagyobb karburátort igényel, hogy a henger töltését kelliképpen el tudja látni.
Komplett Stage6 túlméretes szívórendszer, állóhengeres Minarelli robogókhoz. Ennek a szettnek a használatával a fekvő Minarelliken található membránházakat lehet felszerelni az állóhengeres robogókra! Ezzel majd duplájára nő a hengerbe jutó üzemanyag mennyisége. A szettben egy Stage6 BigValve membránház van, karbonit lapokkal. A csomagban található 2 db szívócsonkkal bármilyen Dellorto porlasztóra felszerelhető. Nagyobb méretű karburátorokhoz szükség lehet a Stage6 adapterre. Figyelem: nem használható 120/90-10” méretű terep gumival!
Túlméretes szívórendszer teflon bevonattal. Illesztése passzol a 12-21mm-es Dellorto és Arrache karburátorokhoz. Külön rendelhető hozzá nagyobb porlasztó illesztéséhez szükséges átalakító.
Kiváló minőségű Stage6 gumi szívócsonkok Piaggio blokkhoz. A 28-33mm-es illesztési átmérőkkel ezek a csonkok képesek bármely Stage6 porlasztó fogadására.
Kiváló minőségű Stage6 gumi szívócsonkok Piaggio blokkhoz. A 28-33mm-es illesztésű átmérőkkel ezek a csonkok képesek bármely Stage6 porlasztó fogadására.
Drag versenyeken sok robogón látni ilyet, melyet légszűrő helyett alkalmaznak. Így érhető el, hogy a lehető legtöbb levegő kerüljön a porlasztóba.
Created by STG Magyarország Kft.